mandag den 20. august 2007

Madthilde´s første skoledag.

Så var den store dag endelig kommet. Håret var vasket, neglene renset og den nye skoletaske var fundet frem. Søndag aften havde Mathilde og Luise spidset alle blyanterne så de var klar til brug.
Alle de nye børnehaveklasser mødte i deres klasser klokken 9.00 og forældrene var med i klassen det første kvarter. Efter lidt generel information og velkomst blev børnene endelig alene med ders nye lærere.
Efter 2 timer med navnelege og is, kom forældrene igen op i klassen og hentede de stolte elever, herefter blev der taget et billede i skolegården.


Her er lidt billeder fra dagen.




San Francisco 49´ers - Denver Broncos



På vej til kamp i Boxteren


Mandag tog LC og Martin ind til Monster Park for at se de lokale helte 49´ers spille deres første pre-season kamp mod Denver Broncos.

Det var en fantastisk oplevelse at se en football kamp - også selvom der ikke var noget på spil. Man må virkelig give amerikanerne at de kan finde ud af at lave et show. 40 cheerleaders, afsyngning af nationalmelodien og røg og fyrværkeri i forbindelse med spillerpræsentation.


Monster Park


Kick Off


Set



81 Williams... en stjerne i svøb.

De sidste dage i Californien

Vi mangler lige at fortælle lidt om de sidste dage af vores tur til Californien.

Søndag tog vi til Point Reyes national national Seashore. Point Reyes er en halvø der rækker ca 10 miles ud i Stillehavet. Vi kørte i vores minivan og det var en tur der krævede at man kiggede ud af vinduerne for ikke at blive køresyg. I sig og i sag gik det ud mod Stillehavet. Efterhånden som vi nærmede os havet blev vi mere og mere i tvivl om vi ville få havet at se. Tågen lå tykt over kysten da vi ankom til Point Reyes Lighthouse. I løbet af en halv times tid begyndte det at klare op og efter ca en time var det faktisk helt klart. Vi så pelikaner og søløver boltre sig ved den smukke klippekyst, det var i det hele taget et fantastisk sted.