fredag den 3. august 2007

Endelig i San Francisco

Saa er vi endelig naaet til San Francisco, efter en ca. 21 timer lang tur. Vi floej fra Koebenhavn til Atlanta og derfra videre til San Francisco. Mathilde tog turen i stiv arm, bortset fra at hun ikke sov foer vi var i flyet til SF. Paa det tidspunkt havde hun vaeret vaagen i ca 20 timer - men hun var ikke traet.....


Vi havde ca. 6 timers ventetid i Atlanta og efter en times ventetid i paskontrollen blev vi lukket ind i USA. Luise proevede at faa en lur, mens Mathilde nappede rekorden i Jawbreaker.


Klokken 22.45 lokal tid landede vi i SF, hvor LC hentede og i Jaguaren.... Efter en tur paa 40 min gennem SF - og selvfoelgelig over Golden Gate - hoppede vi meget traette i seng.


Mathilde proklamerede klokken ca. 04.00 at nu ville hun gerne op - min vi fik hende lige til at tage 2 timer til... Efter at have listet lidt rundt i huset lykkedes det os at vaekke Caroline og gensynsglaeden hos de 2 kusiner var stor.

Mathilde er koert med Ulla ud for at aflevere Caroline til gymnastik, saa nu skal Luise og Martin nok lige fordoeje al den kaffe der er blevet konsumeret til morgen.

Slut herfra.